EDT service

Vår målsättning är att leverera lösningar där vi nyttjar smart teknik för att ni ska få användarvänliga lösningar och produkter som är väl integrerade med arkitekturen i ditt hem.

Batterilager

Solenergi

Laddstolpar

Elinstallationer

Smarta hem

Batterilager

Ett batterilager kan du både ladda med solel för att använda när solen gått ner eller ladda med el från nätet när den är billig på natten för att använda när den är som dyrast under dagen. Man kan även nyttja batterilager till att kapa effekttoppar för de som har effektabonnemang tex.

Det som är absolut hetast just nu är att koppla sitt batterilager till en rad olika stödtjänster ”frekvensmarknaden” via så kallade aggregatorer som tex Checkwatt. Dessa stödtjänster handlar om att underlätta för elnätet som helhet och samtidigt skapa ett ekonomiskt värde till ägaren av batterilager.

Vi har lösningar både för villaägaren och fastighetsägaren.

Önskar ni mer info tveka inte att kontakta oss!

Intresset för batterilager är stort nu i och med att återbetalningstiden är snabb.

Solenergi

Vi på EDT hjälper er att ställa om till grön energi. Vi samarbetar med branschledande varumärken inom Solenergi och batterilager.

Solceller är ett viktigt steg mot en mer energieffektiv framtid. För att se till att du får ut så mycket som möjligt av din solcellsanläggning behöver solelen som skapas även kunna lagras. Då elkonsumtionen är störst på morgon och kväll, medan solelen produceras under dagen. Med hjälp av tex batterilager kan vi på så sätt lagra elen vi skapar under dagen till att nyttja den på kvällen då elpriset är högt och vi förbrukar som mest. Inte nog med att vi maximerar vår användning av egenproducerad energi. Ni hjälper även till att avlasta elnätet.

Med ett smart system som tar hand om infrastrukturen i fastigheten skapas nya sätt att få intäkter men även att göra ytterligare besparingar. Kontakta oss om ni vill veta mer om detta.

Ett urval av märken vi arbetar med är Ferroamp, Sungrow, Huawei.

Laddstolpar

Marknaden för laddstolpar har verkligen exploderat. Vi hjälper er att navigera och välja rätt elbilsladdare utifrån just ert behov. Vare sig det är elbilsladdare till en villa, BRF eller ett företag så har vi lösningar som passar just er.

Ett urval märken vi arbetar med är Zaptec, Charge Amps, Alpitronic.

En komplett lösning för elbilsladdning
CURRENT är den kompletta laddningslösningen du behöver för att enkelt kunna kontrollera och styra dina laddstationer vid bostäder, offentliga platser eller kommersiella fastigheter. Den allt-i-ett-lösningen ger dig full flexibilitet att kunna driva ditt laddningsnätverk på det sätt du vill, du sätter egna priser för laddning och hanterar access medan CURRENT tar hand om de tidskrävande administrativa uppgifterna. Till ett fast pris per laddpunkt levererar vi den ledande lösningen för laddning av elbilar tillsammans med våra installationer.

 • Enkel hantering och styrning av dina laddpunkter
 • Anpassa prissättning och betalningsmetoder
 • Automatisera dina fakturor och betalningsprocesser
 • Säkerställa energieffektivitet med hjälp av smarta energiverktyg
 • Minimera driftstörningar med 24/7 övervakning av alla laddstationer
 • Support dygnet runt, sju dagar i veckan för elbilsföraren
 • Leverera en sömlös användarupplevelse för elbilsföraren via CURRENT App

Enkel hantering av dina laddpunkter
CURRENT-laddningsplattformen gör det möjligt för dig att enkelt hantera alla dina laddpunkter online och definiera dina egna regler. Kontrollera åtkomst- och synlighetsregler för dina laddare och definiera användargrupper med specifika behörigheter. Ska laddarna vara publika eller reserverade för en sluten grupp? Eller kanske både och? Ange olika priser för olika användargrupper. Ska det finnas en startavgift, parkeringsavgift eller ska det kosta pengar att stå parkerad när bilen är fulladdad? Dina laddare, dina regler!

Varför CURRENT?
Oavsett storlek på ditt laddningsnätverk kommer CURRENT att se till att du har verktygen för att bäst hantera och driva dina laddpunkter. Tekniken är framtidssäker, hårdvaruoberoende, OCPP-kompatibel och byggd för tillväxt. Användarvänlighet för både administratörer och slutanvändare är det som kunderna värderar högt med vår App och plattform.

Elinstallationer

Vi på EDT har varit verksamma sedan 1981 och har en lång erfarenhet av en mängd olika uppdrag.

Vår verksamhet omfattar både entreprenad och service.

 • Inom Entreprenad hjälper vi er med tex. nyproduktion och renoveringar av villor, små och medelstora lägenhetsprojekt och industrilokaler.

 • Inom Service hjälper vi er med allt från mindre felsökningar till renoveringar av kök, badrum mm.

Smarta hem

Smarta hem börjar med ett möte hos oss där vi går igenom ert projekt vare sig det gäller nyproduktion, renovering, tillbyggnad etc. Där går vi igenom ert behov och tillsammans med vår långa erfarenhet inom smarta hem vägleder vi er genom projektet.

Ett smart hem för oss är när ni inte behöver tänka på vad tekniken gör utan när ni tex larmar på huset så släcks ljuset, tv-apparater och ljudzoner stängs av. Likaså när ni sitter vid tv:n så kvittar det hur mycket utrustning ni har inkopplat så är det bara en fjärrkontroll ni behöver för att alla i hemmet ska kunna använda tv:n.

Vi levererar lösningar inom bland annat följande områden:

 • Belysning & Klimat
 • Ljud & Bild
 • Säkerhet
 • Nätverk

När ni köper ett smart hem av oss på EDT blir vi er kontaktperson för all teknik i hemmet. Oavsett om det gäller tv-apparater, ljudzoner, nätverket eller belysning, så är det oss ni kontaktar!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontakta oss på EDT så diskuterar vi igenom era behov och tar fram en offert.

Rulla till toppen